Eurekaweek

De Eurekaweek in Rotterdam zal in 2016 plaatsvinden van 21 t/m 24 augustus. Tijdens deze week leer je niet alleen een aantal studiegenootjes kennen, maar krijg je ook een rondleiding over de campus van de Erasmus Universiteit, krijg je een goed beeld van de stad Rotterdam en leer je bovendien de vijf studentenverenigingen kennen. Elke vereniging heeft haar eigen karakter en tijdens deze week krijg je een goede indruk van de studentenverenigingen om te kijken welke het beste bij jou past.

Lid zijn bij een studentenvereniging biedt talloze mogelijkheden om de studententijd te verrijken en zorgt voor een onvergetelijke tijd. Bij een studentenvereniging worden vaardigheden opgedaan die tijdens geen enkel college geleerd kunnen worden.

Ook ouderejaars studenten in Rotterdam kunnen lid worden van een studentenvereniging. Om gedurende de Eurekaweek toegang te krijgen tot de verenigingen verkoopt de R.K.v.V. polsbandjes. Met deze polsbandjes kunnen ook ouderejaars studenten een kijkje nemen bij de verenigingen en gedurende de Eurekaweek genieten van de georganiseerde feesten. Klik op deze link voor meer informatie over de polsbandjes.

Hieronder zijn de links naar de Eurekaweeksites van de verschillende verenigingen te vinden.